Målare runt omkring i Norrtälje

Att söka runt bland alla dessa olika målare som finns runt omkring i Norrtälje för att finna den firma som jag kunde tänka mig att ta hjälp av tog faktiskt inte alls så lång tid som jag trodde att det skulle göra. Jag brukar vara ganska kräsen när det kommer till sånt där men inte nu. Nu hade jag faktiskt inga problem med att hitta en firma som jag tyckte kändes bra, Jacobs måleri, och som jag tror att jag kan vara trygg med.

Det är det att jag inte vill ha en alldeles för stor firma och inte för många målare som kommer över för att jobba heller. Vill gärna ha lite koll på dem och just därför tyckte jag att Jacobs måleri lät väldigt bra. Lät som att det är en liten firma och att de endast skickar över en eller två målare samtidigt, och det kan jag gå med på.

De från Jacobs måleri i Norrtälje ska komma hit nästa vecka för att måla och jag är lite spänd inför det faktiskt. Kommer nog att bli väldigt bra men jag blir lite nervös. Då måste jag dessutom ha bestämt mig exakt för vilken nyans av vitt jag vill ha och hinna med att köpa det så att jag har det här hemma redo för dem att börja måla med. Finns en färgbutik i utkanten av Norrtälje som jag tänker att jag ska ta mig till för att köpa färgerna sen, men just nu ligger valet mellan två olika vita nyanser, en lite gulare och en lite blåare. Vet inte vilket av det jag tycker bäst om.